Връзка с кариеристката

  • 21 април 2015 15:20

  • 1798
  • 0
Връзка с кариеристката
©

Кариеристката е жена, която поставя високи цели и ги преследва до край. В самия процес е възможно да изгуби много, но сляпо вярва, че целта ще оправдае средствата.

В нейния живот няма място за връзки и тя често си го повтаря, осъзнавайки високата цена, която плаща за дебелата заплата, първата класа в самолета и куп други екстри като приятен сън в някои от най-скъпите хотели.

Тя се превръща в идол на всяко малко момиченце, което започва да вярва до край в образователната система. Ако сте гледали популярния филм "Up in the air" със сигурност сте запомнили Вера Фармига като фаталната жена!

В киното всичко е перфектно, освен ако не гледате биографичния филм на Джъстин Бийбър. Киното е друга краткотрайна реалност с красиви хора, избелени зъби и щастлив край, но в живота има леки промени - негативни.

В следващите редове ще представим най-положителните и най-отрицателните страни на съжителството с жена от тази порода. При нея винаги има едно правило - позотивите се елиминират от негативите. Изключения не се срещат. Ето какво трябва да знаете за живота с кариеристката.

Прочети повече тук:

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1798 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини