Главният секретар на МВР: Всички джигити на пътя да очакват сюрпризи

  • 21 април 2015 09:53

  • 2594
  • 5
Главният секретар на МВР: Всички джигити на пътя да очакват сюрпризи
© Булфото

Главният секретар на МВР Георги КостовГеорги Костов Георги Костов е роден през 1967 г. в град Хасково. Той е завършил Висш технически университет в присъства на кръгла маса на тема "Рискове за сигурността на населението в малките населени места. Превенеция на престъпността", предаде репортер на Novini.bg.

Преди да започне дискусията Костов коментира, че взривовете в Иганово и случая с убитото дете в куфар са вече в досъдебна фаза. "Не искам да коментирам нищо по тези теми, за да не навредя на следствените действия", поясни той. Относно зачестилите напоследък клипове с гонки и джигити по пътищата на България той каза, че и в момента тези нарушители могат да получат административна санкция, ако някой свидетелства срещу тях. Костов призова гражданското общество за повече активност.

Във връзка с предстоящия летен сезон и екстремните пътувания до морето главният секретар беше категоричен, че всички, които не спазват правилника за движение трябва да очакват сюрпризи. "Мобилните камери ще влязат в ролята си. Няма как да се справим по друг начин с нарушителите", каза Костов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2594 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2015.04.21 | 18:09

5
Научете хората да карат преди да им дадете книжки. Освен това къде пише, че всеки охлюв трябва да има книжка? Защо книжките не са по десет бона и колите не са от 20 бона нагоре? Сега всеки помияр дето не знае как се отваря колата взема книжка. Всичко друго е само оправдание за печалба от глоби.
он

2015.04.21 | 18:09

4
Освен сюрприза да е да забранят и на КАТ да пишат актове, не само на полицаите от районните. Тепърва ще се види ефекта от безумното решение на Тиквата - започва летния сезон, ще се нагледаме на катастрофи.
DISCIPLINIRAN

2015.04.21 | 13:25

1
AKO STANE-SUPER CHTE OTDUHNEM OT LUDITE

2015.04.21 | 14:34

3
Време е да влезнат камерите! Всички реват срещу тях, но се видя, че без тях ще ревем на гроба или леглото на някой близък! Освен това при камерите корупцията е значително по-малка!
Безнаказаност

2015.04.21 | 14:30

2
Преди малко шофирах по Цар Борис в София. На Пирогов двама караха безцеремонно в насрещното. Малко понататък две катастрофи. На разклона за Бъкстон отново катастрофа. След 15 минути се върнах по същия път и нова катастрофа на разклона за Бъкстон пред полицията- челен удар на две коли. Едната прави ляв завой, другата явно е карала бясно на червен светофар. На тези хора няма ли кой да им вземе книжките и да се махнат от пътя преди да убият поредните невинни участници в движението?!

Добави коментар

Водещи новини