Протестиращ към новия кмет на Неделино: Бате Бойко ще ти отключи (видео)

  • 21 април 2015 08:39

  • 2916
  • 4
Протестиращ към новия кмет на Неделино: Бате Бойко ще ти отключи (видео)
©

Напрежението в Неделино продължава втори ден след като служители на администрацията и привърженици на отстранения кмет Стоян Беширов не допуснаха в сградата новоизбрания от местния Общински съвет управник. Между двата лагера се стига до размяна на обиди, а с боя бяха се разминали почти на косъм.

Привържениците на отстранения окончателно от съда миналата седмица, след разследване на Нова телевизия, Стоян Беширов взеха ключа от кметския кабинет и от администрацията. „Бате Бойко ще ти отключи”, предупреди новия градоначаланик Румен Русанов един от „протестиращите”, съобщава Нова телевизия в сутрешния си блок.

„Значи, ясна е целта на тези хора – те искат да продължи да управлява техният човек Стоян Беширов”, каза Русанов. „Повече не искам да влизам там – нека си работят и си управляват, нека да видят какво е без нормално управление. Понеже общината е пред финансов колапс”, коментира днес новоизбраният кмет пред Нова.

Към Беширов е повдигнато обвинение за злоупотреба с над 900 хил. лв. по европейски проекти, но местните това не ги интересува. „Какво е направил господин Беширов?! Докато не излезе решението на съда, той си е нашият кмет. Няма те да ни избират кмет!”, възмущават се поддръжниците на отстранения градоначалник.

Запитани от Нова дали същият Стоян Беширов ги е събрал, те в един глас отрекоха: „Не! Не! Да го виждате тука сред нас?!” „Владимир Путин ни събра, получихме и от Жиривновски обаждане!”, подиграват се местните на въпроса за корумпирания им градоначалник, когото продължават да бранят.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2916 4

Коментари 4

Добави коментар
007

2015.04.21 | 12:20

4
новоназначения разбойник има да взима пари още преди 10 години 4 години игра комара и сега кмет ще става

2015.04.21 | 12:20

3
Ще го бранят защото и те са "яли"!

2015.04.21 | 12:20

2
Показателно е кой използва името на Тиквата за заплахи и закани,само престъпници !
bbbb

2015.04.21 | 12:20

1
Продажници... Тоя отстранения им е дал подарък ;) българите са ужасно големи п****ци, няма да живея в тая помия!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини