Цветан Пъков имал връзки със застреляната Татяна Стоянова?

  • 20 април 2015 17:37

  • 6680
  • 3
Цветан Пъков имал връзки със застреляната Татяна Стоянова?
©

Убиецът на 6-годишния Петьо Гевечанов от Панагюрище Цветан Пъков е разчитал на протекции отгоре. Той е бил в много близки отношения със застреляната кметска пиарка от Пазарджик Татаяна Стоянова. Това съобщи пред Нова телевизия свидетел на връзката им.

Припомняме, че детето е било с велосипеда си до тротоара, когато джипът „Ауди Q 7“ на Пъков е навлязъл в насрещната лента и го е прегазил.

Сипят се обвиненията към полицаите, че си затваряли очите за нарушенията на Пъков. Не ви ли е минавало на ум, че не те, а покровителстването му може да е от по-високо ниво, посочва той. „Паяците, които вдигат колите в Пазарджик, са негови. Дали може случаен човек да спечели такъв конкурс? Всеки знае за близките му отношения с убитата шефка на кабинета, така че ако е имал силни позиции на високо ниво, какво би могъл да направи един или друг редови полицай? Малко ми звучи, като „ние ги хващаме, те ги пускат“. Дано бъде справедливо и безкомпромисно наказан!“, добавя свидетелят.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6680 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
aнонимен

2015.04.23 | 22:44

3
Защо не проверят какви данъци е внесъл "безработният"Цветан Пъков в държавата за да притежава имоти по морето, багери, камиони, скъпи джипове и да ходи по екзотични екскупзии? Защо не проверят нарушавани ли са процедурите на конкурсите спечелени от неговите фирми преди да ги прехвърли с неплатени данъци и кредити на безимотни граждани и кой го покровителства? Панагюрци не го обичат защото демонстрира благополучие с крадени пари. Предлага щедри обещания с неприлични предложения на дъщерите им учещи в Пазарджик. Изпраща биячи във фирма "Авал"за да разреши личен спор със собственика.
милан

2015.04.21 | 14:44

1
абе изроди как не ви е срам бе когато човек е застрелян и го няма вече на тоя свят да го обвинявате за да оправдаете беззаконниците и продажниците в полицията!за всички е ясно каква шуробаджанащина се шири в полицията в Пазарджик

2015.04.21 | 17:32

2
Амиии ... защо е застрелян ??? Защо мен не застрелят?

Добави коментар

Водещи новини