Армани към гейовете: Обличайте се като мъже!

  • 20 април 2015 16:37

  • 3350
  • 3
Армани към гейовете: Обличайте се като мъже!
© gettyimages

Известният моден дизайнер Джорджо Армани призова гейовете да се обличат като мъже, пише британският в. Сънди таймс.

80-годишният италианец, който никога не е криел своите хомосексуални наклонности, смята, че мъжът трябва да бъде мъж. "Геят е 100-процентов мъж. Той не трябва да се облича като хомосексуалист. Мъжът трябва да бъде мъж", заяви той. Армани отправи остри критики и към "напомпаните" мъже. "Харесвам здравите хора, които се грижат за тялото си, стига да нямат много мускули", заяви още моделиерът.

Дизайнерът нападна и пластичната хирургия. "Въобще не е задължително малкият бюст да става голям. Аз предпочитам естествените жени", каза Армани. "Жената трябва да остарява с чест, а не да се опитва да изглежда по-млада", допълни той. "С времето жената става по-красива. Тя работи, ражда, тя е силна. Вижте Кейт Бланшет", посочи италианецът.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3350 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
национал социалист

2015.05.07 | 18:29

3
Винаги съм твърдял,че подобни на Армани никога не са опростачвали населението и винаги което го е правил го е правил с чест.Много хора след това изказване не са знаели ,че той е хомо,но той никога не е парадирал с това и никога не е падал на ниво -гей паради.Този човек знае да цени естественото без значение от пола,Той създава Класа
sadas

2015.04.29 | 16:40

2
е така се прави, защо са ти гей паради , нормално е ако изглеждаш като азис да бъдеш мразен
Val

2015.04.21 | 09:13

1
BRAVO!

Добави коментар

Водещи новини