Зачестяват случаите на вандализъм в ремонтирани участъци в Русе

  • 20 април 2015 15:00

  • 1281
  • 2
Зачестяват случаите на вандализъм в ремонтирани участъци в Русе
©

Зачестяват случаите на вандалски прояви в наскоро ремонтираните участъци на централната улица "Александровска" и булевард "Тутракан", съобщи на пресконференция кметът на града Пламен Стоилов.

Само през последните дни камерите са записали как жена скубе новозасадени цветя от градинките и ги прибира в чанта, младежи чупят кошчета за отпадъци или скачат върху стъклата на художественото осветление на площад "Батенберг", за да проверят колко са здрави.

От булевард "Тутракан" пък изчезнали шахтите и 150 метра кабел за улично осветление. "Достатъчно проблеми имаме с драскачите на графити.

Наглост е да се троши нещо, което е създадено да радва хората, а и възстановяването му става с пари на данъкоплатеца", възмути се Стоилов. Той призова гражданите да сигнализират незабавно в полицията или в общината, в случая че станат свидетели на вандалски прояви.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1281 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.04.21 | 08:02

2
Какво става?При Живков за увредена или загубена книга на библиотеката,плащахме тройно.

2015.04.21 | 07:59

1
A policiata kakvi gi krepi? Da se hvanat i da zaplatiat vsichki steti i to v 10-toren razmer. I da vidim sled tova ste se chupi, krade ili draska? Da ne se okaje samo che tova sa vashite sinove.

Добави коментар

Водещи новини