Разлято кафе е причина за аварийно кацане на самолета на сръбския президент

  • 20 април 2015 09:45

  • 1527
  • 4
Разлято кафе е причина за аварийно кацане на самолета на сръбския президент
©

Самолетът на президента на Сърбия Томислав НиколичТомислав Николич Томислав Николич - сръбски политик и президент на страната Роден на 15 февруари 1952 в, с който в петък държавният глава трябваше да пътува за Ватикана и се върна на летището в Белград заради повреда на двигателя, всъщност не е имал никакъв дефект, както твърдяха неговите сътрудници, пише днес сръбският вестник Blic, цитиран от Фокус.

Изданието коментира, че причината за аварийното кацане на самолета на Николич, заради което беше отложена и срещата с папа Франциск е изключително странна – някой е разлял кафе на командното табло на самолета.

„Самолетът полетя без проблеми. Пилотът издигна самолета и е включил автопилота. Тогава е било дадено кафе на пътниците и някой е разлял кафе по командното табло. Пилотът е стюардесата са започнало да бършат таблото и без да искат са активирали прибирането на крилата и самолетът е започнал да губи височина“, заявил непозован източник от правителството.

Последвайте канала на

1527 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Хахахаха!

2015.06.28 | 00:42

4
Щях де се насе*а от смях,като прочетох,че е екативирано прибирането на крилата на самолета и е започнал да губи височина...Тия пилоти толкова ли са глупави,че не са видели,че летят с прибрани крила...Ох,не мога е*ати смеха!

2015.04.24 | 21:57

2
какви са тези смешки бе, на тези самолети не се прибират крилата... хаха

2015.04.24 | 21:57

3
на мен ми е по интересно кой е този "някой", който е разлял кафе върху приборите... понеже е нормално нали в кабината да има тълпа от хора, и е напълно реалистично "някой" да разлее кафе без да се разбере кой... И един мармот завива шоколада в станиол ..
ups

2015.04.23 | 18:35

1
Ми той самолета като му прибереш крилата,не става ли на ракета?

Добави коментар

Водещи новини