Стефан Данаилов се връща в НС

  • 20 април 2015 07:28

  • 1865
  • 1
Стефан Данаилов се връща в НС
©

Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в се завръща в парламента.

След дълго боледуване Мастера ще влезе в пленарната зала на 22 април, когато Народното събрание ще отвори врати след Великденската ваканция, съобщава в. „Преса”. „Не мога да седя повече вкъщи, продължавам работата си като депутат и студентите си няма да оставя”, заявява Ламбо пред изданието. Възстановяването на зрението му след направената преди няколко месеца операция в Германия върви успешно. Лекарският екип е дал зелена светлина на Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в да се върне към активния си живот.

Преди няколко дни в България дори е пристигнал лекарят, който го оперира в клиниката в Тюбинген, за да му направи обстоен преглед у нас. Лечението за изравняване на зрението на двете очи ще продължи, но резултатите към този момент са положителни.
Лекуващият го лекар в София д-р Даскалов също е на мнение, че пациентът му вече може да излиза от дома си.

Актьорът легенда вече се движи съвсем спокойно сам по улиците, няма нужда от придружител и това му вдъхва сили и желание за работа. Докато беше в отпуск депутатът следеше активно работата на парламента. С особено внимание е наблюдавал действията на управляващите около ремонта на театъра в Пловдив, тъй като това е едно от предизборните му обещания. И получил обещанието на министър Вежди Рашидов, че театърът ще отвори врати догодина.

Вчера Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в покани близки и приятели да почетат паметта на съпругата му Мария Данаилова, която преди година напусна този свят. Той е реализирал мечтата си да направи гроба й от зелен гранит – цветът на очите на неговата любима Мери. Отпред върху гранитната плоча има само една роза от месинг, а отзад е снимката на Мария.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1865 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.04.20 | 17:29

1
Чудесна новина!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини