Теменужка Петкова покани Явор Куюмджиев на разговор за цените на тока от американските централи

  • 18 април 2015 16:02

  • 1565
  • 2
Теменужка Петкова покани Явор Куюмджиев на разговор за цените на тока от американските централи
©

Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по, министър на енергетиката от ГЕРБ и Явор Куюмджиев, председател на Съвета по енергетика към Националния съвет на БСП и зам.-министър на енергетиката в периода 2007-2009 година, участваха в първия дебат между управляващи и опозиция, след изборите от 5 октомври 2014 година, в ефира на Радио К2, в предаването „На 6-я ден“ с водещ Илиана Беновска.

Министър Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по покани Явор Куюмджиев от БСП в Министерството на енергетиката на разговор за цената на тока и проблемите в енергетиката. За пръв път министър от правителството „Борисов 2“ кани представител на опозицията на среща след изборите да обсъждат важни управленчески въпроси в сферата на енергетиката. Явор Куюмджиев прие поканата на министър Петкова. Той помоли Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по да даде публичност на договорите, подписани между НЕК ЕАД и ТЕЦ „ЕЙ И ЕС Марица Изток 1“ и ТЕЦ „Контур Глобал Марица Изток 3“ АД, като ги качи на сайта на министерството и публикува отговора на ЕК на въпроса на предишния състав на ДКЕВР дали тези договори, както и договорите с ВЕИ-тата не са неправомерна държавна помощ. Куюмджиев поиска още на срещата в Министерството на енергетиката да присъстват медии, за да не бъдат обвинени в задкулисие.

„Убедете г-жа Петкова срещата да бъде публична и пред медиите. Аз искам и Вие да бъдете там, Вие като стожер на българските медии, да успеете да убедите г-жа Петкова, защото усещам, че тя няма особено желание това да се случи публично“, обърна се Куюмджиев към Беновска.

Последвайте канала на

1565 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.04.20 | 00:02

2
Тоя фъфлек изгаря от желание да се изложи публично,ако си мисли,че с тъпите си опорни точки ще може да заблуди някого много се лъже.Като се извадят договори и цифри ще се окъка типично за червен демагог и популист.
не не вълнува

2015.04.19 | 18:53

1
разговор между мафиоти

Добави коментар

Водещи новини