Колко трябва да пием, за да станем красиви в бара

  • 18 април 2015 12:29

  • 2389
  • 2
Колко трябва да пием, за да станем красиви в бара
©

Колко алкохол трябва да изпиете, за да започнете да изглеждате перфектен за жените? Отговорът на този въпрос вълнува всички хора, които търсят любовта в бара и все още не знаят дали щастието се крие на дъното на бутилката.

Въпреки огромното ни желание, трябва да споделим, че препиването не работи във ваша полза - потвърдено от изследователите в Бристол. Учените събрали доброволци за експеримента и ги разделили на две групи.

Първите получили алкохолни напитки, а вторите получили безалкохолни - употребяваният алкохол е бира. Нито един от участниците не е знаел дали консумира алкохол или не. След изпиването на бирата, двете групи получили снимки на мъже, жени и природни пейзажи, на които трябвало да дават оценки. Алкохолната група веднага проявила повишен интерес към противоположния пол, докато трезвениците не регистрирали подобни вълнения.

Прочети повече

Последвайте канала на

Novini.bg
2389 2

Коментари 2

Добави коментар
Стoлетов

2015.04.20 | 22:29

2
До откат .До като се направиш на ... качамак красив.
FM

2015.04.20 | 22:29

1
Отговорът е много лесен. Като отидете в Бара, първо поглеждате краката на масата. Започвате да пиете, и когато краката на масата се удвоят или утроят! Значи че сте готова за подвизи.

Добави коментар

Водещи новини