Бъчварова за взрива в Иганово: Дано не е умишлено действие

  • 18 април 2015 11:19

  • 1476
  • 1
Бъчварова за взрива в Иганово: Дано не е умишлено действие
© Булфото

„Не искам да коментирам дали е саботаж взривът в Иганово, преди да имаме окончателния доклад на прокуратурата. Но има много обстоятелства, които са притеснителни".

Това коментира пред Дарик вицепремиерът и вътрешен министър Румяна Бъчварова.

Тя коментира и думите на бившия военен министър, че инцидентът е станал заради слабия контрол на МВР: „Дано не е умишлено действие".

Според Бъчварова има перспектива за поетапно влизане в Шенген, но това не зависело само от България.

Оградата по границата с Турция пък ще започне да се изгражда до месец.

„Надяваме се да стане готова до края на годината. Преговаряме и за общи патрули с Турция за справяне с нелегалните имигранти", добави министърът.

Според Бъчварова новото звено за борба с корупцията трябва да се заеме приоритетно с процедурите за обществени поръчки.

По въпроса с фишовете от мобилните камери, министърът обясни, че въпреки че все още не е разписана наредбата, фишовете продължават да действат: „Преди два дни пристигна фиш с глоба за сина ми и той си я плати".

Последвайте канала на

Нора Виткова
1476 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
prezs

2016.10.18 | 04:39

1
тая Бъчварова да си навре главицата в някоя бъчва, че ми писна да слушам измислиците им. Мафиоти като герб не заслужават власт, освен да ограбват държавата, да теглят заем (явно не им стигат откраднатите от народа) и да плямпат "ами ние опитваме, ние правим" - измамни з****ци са всички от ГЕРБ, няма един честен! Да не говорим за Бат Бойко - мафиота, които е наркотрафикант и един голям сметкаджия, както и лъжлив актъор. да го д***т всички от герб

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини