Кметът на Монтана мисли за пети мандат

  • 17 април 2015 19:16

  • 1935
  • 1
Кметът на Монтана мисли за пети мандат
© Булфото

Градоначалникът на Монтана Златко Живков почти сигурно ще се кандидатира за 5-и пореден кметски мандат на предстоящите местни избори.

Това сподели самият той в интервю за Topsport.bg и News.bg.

По думите на Живков много хора чакат с нетърпение решението му, тъй като или зависят, или са притеснени от него.
Той подчерта, че е един от тримата кметове на областни градове в България с 4 поредни мандата.

„В момента върви работа по над 30 проекта в Общината. Ако всичко е нормално, до месец-два ще реша окончателно дали ще се кандидатирам пак. Нямам основание да не си довърша многото работа, която съм започнал, нека да го кажем така. Разбира се, има още малко време. От моето решение са зависими много хора в Монтана. И са притеснени страшно много хора", заяви Живков.
Кметът посочи, че по всяка вероятност и този път ще се яви на изборите като независим кандидат, като според него партийните предпочитания са без значение при местния вот.

„Не съм свикнал леко да се отказвам, преборих се с какво ли не. Имал съм подкрепата на хора, които иначе гласуват за различни партии. Подкрепят ме и дори не слушат партийните си ръководства. Досега е било така, това е една от причините за моите 4 категорични победи", изтъква градоначалникът на Монтана.

За първи път кандидатурата на Златко Живков за кмет е издигната от СДС през 1999 година. Оттогава досега Живков неизменно печели изборите в града.

Последвайте канала на

1935 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
аз

2015.07.10 | 22:09

1
пожелавам му УСПЕХ

Добави коментар

Водещи новини