Анастейша си направи селфи с фенка от сцената в София

  • 17 април 2015 17:05

  • 4037
  • 2
Анастейша си направи селфи с фенка от сцената в София
© Getty Images/Guliver

Американската поп певица Анастейша "запечата" първото си гостуване у нас със селфи от сцената със своя почитателка.

По средата на концерта си в НДК в четвъртък вечерта изпълнителката покани един по един при себе си фенове, задали въпроси към нея в специално поставена кутия в началото. Снимайки се с тях за спомен, тя им отговори, че любовта на публиката я прави истински щастлива и й помага да премине по-лесно през тежките моменти.

"Вдъхновението ми идва от реалния живот. Трябва да оценявате какво имате и да му се радвате всеки ден", посочи певицата, която наскоро пребори рак на гърдите.

Визитата й у нас е част от световното й турне в подкрепа на последния й шести студиен албум от 2014 г. "Resurrection" (Възкресение).

Концертът у нас започна с един от най-големите хитове на Анастейша - "Left OutsideAlone", а малко след това запя и "Sick and Tired". Певицата представи и част от новите си песни - "Staring at the Sun", "Stay", "Broken Wings", "Lifeline".

"Разбрах, че много обичате рок. Аз също", заяви Анастейша, цитирана от БТА, и изпълни изненадващо кавъри на "Back in Black" на AC/DC и "Sweet Child of Mine" на "Гънс Енд Роузис".

През цялото време звездата демонстрира огромно чувство за хумор, дори когато се появи лек проблем на сцената и се наложи настилката да бъде коригирана. Говореше си с публиката, разходи се сред почитателите, смя се и се забавлява заедно с тях на продължилия около час и половина концерт.

За единствения си бис беше запазила "One Day In Your Live" и "I am Outta Love", по време на които раздаваше автографи на събралите се най-отпред.

Родената в Чикаго Анастейша Лин Нюкърк има над 30 милиона продадени албума по целия свят.

Последвайте канала на

4037 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ДАН

2015.04.19 | 20:18

2
АКО СИ НАПРАВИ СНИМКИ И СНИМКИ ??????????
ДАН

2015.04.19 | 20:16

1
АКО СИ НАПРАВИ И СНИМКИ?????????????

Добави коментар

Водещи новини