Хвърлиха бомба в дома на автотърговец

  • 17 април 2015 14:19

  • 2263
  • 0
Хвърлиха бомба в дома на автотърговец
©

Взривно устройство е хвърлено в дома на Анатоли Иванов-Джино в монтанското село Пърличево.

35-годишният мъж живее в къщата с приятелката си. Бомбата е хвърлена през нощта около 3.20 ч. По време на нападението двамата спели в къщата, но са останали невредими след взрива, съобщава tribali.info. Пораженията по дома им не са големи, но са засегнати и съседните имоти. Огънати са врати, изхвърчали са комарници, има счупени прозорци, както и счупени прозорци на къщите наоколо. Веднага след взрива всички съседи на Анатоли излезли улицата и се чудели какво става, тъй като селото е малко и досега не са се случвали такива инциденти.

35-годишният мъж разказа, че познава много добре поръчителя на атентата и тримата изпълнители, защото и преди са палили негово имуществото. „Преди време същите хора запалиха апартамента ми във Вършец и колата ми. Познавам ги много добре, но така няма да ме изплашат. Имат нещо против мен, но няма да им се дам. Интересното е, че дори са се хвалили, че са ми заложили бомба, което е лудост. И четиримата са българи и са известни в община Вършец“, заяви пострадалият.

Той се занимава с продажба на коли, които докарва от Италия, Австрия и Германия. Анатоли Иванов вече е подал жалба в полицията, в която е посочил имената на заподозрените като поръчител и изпълнители на атентата, които вече са обявени за издирване.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2263 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини