Полицията във Варна с нов шеф

  • 17 април 2015 11:21

  • 1614
  • 1
Полицията във Варна с нов шеф
©

Старши комисар Даниел Пашов е новият директор на полицията във Варна. Той бе представен днес на личния състав от главния секретар на МВР Георги Костов. До сега Пашов е бил началник на първо полицейско управление в София.

Поводът за назначаването на старши комисар Пашов е изключително ниското ниво на работата на полицията във Варна, посочи Костов. По думите му местната дирекция е на последно място в страната по разкриваемост на престъпленията. Във Варна този показател е 18,96 процента, докато в Пловдив процентът е 25, в столицата - 26,3, а в Бургас - 35 на сто, посочи Костов.

Той посочи, че не е задължително дирекцията на продължи да работи в настоящия си състав и не скри, че предстоят промени и в ръководствата на полицейските управления в града. Всеки да се чувства негативно оценен, но с висок кредит на доверие, което се случва много рядко и за това работете и се доказвайте като професионалисти, призова Костов служителите на дирекцията. На срещата той представи и новия началник на "Охранителна полиция" във Варна.

Мястото е поверено на главен инспектор Николай Панчев, който до сега е оглавявал същия сектор в столичното първо управление. Новият директор на полицията във Варна посочи, че постът, който поема е сериозно предизвикателство за него. Пашов каза още, че ще предприеме серия мерки за промяна в работата на дирекцията, като акцентът ще бъде върху по-добрата организация и мобилизация на състава.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1614 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
FM

2015.04.18 | 12:56

1
Пак парашутист. Ще оправя Селяните от най-голямото село по Черноморието.

Добави коментар

Водещи новини