Българският съпорт на GET DARKER SOFIA с изцяло авторски сет

  • 17 април 2015 10:31

  • 711
  • 0
Българският съпорт на GET DARKER SOFIA с изцяло авторски сет
©

Остава само ден до съвместното събитие на най-голямата независима дъбстеб и ъндърграунд медия в света GET DARKER (Лондон) и родния лейбъл PLATFORM MUSIC.

След като организаторите вече обявиха чуждите хедлайнери, които ще долетят от Острова, а именно - LEE DARKSIDE, DEMON, LX ONE и J:KENZO, дойде време да станат ясни и имената на българските артисти, които ще се включат в събитието.

Първи в списъка са нареждат BАSSCATZ и ZAFAYAH. Неотдавана те представиха съвместния си проект Real Life - парче, което впечатли както с чисто музикантските си качества, така и със своя социален контекст. Оказа се, че резултатът от комбинацията между лириките на ZAFAYAH и дълбоките бийтове на BАSSCATZ е интелигентна музика с потенциал за успех извън страната. По време на GET DARKER SOFIA българските артистите ще представят само своя авторска музика, а двете половинки от BАSSCATZ крюто ще бъдат заедно на сцена за пръв път от доста време насам.

Към съпорт артистите се присъединява още VALLEW, един от най-младите и перспективни артисти в лейбъла PLATFORM MUSIC, който също ще представи свой авторски сет. След сериозен подбор измежду всички кандидати, включили се в конкурса за съпорт артист, който спретнаха организаторите, избрани бяха MYTH от Истанбул и MiDessie, която пък е част от първата дъбстеп организация в България - mirizma.org. На тях се пада честта да открият събитието.

GET DARKER SOFIA ще се стриймва директно по http://getdarker.com/, което пък дава добра платформа на българските артисти, които ще включат в събитието.

Билетите за GET DARKER SOFIA може да закупите в мрежата на EVENTIM на цена от 15 лв.

Последвайте канала на

711 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини