Откраднаха органите на починал турист в Египет

  • 16 април 2015 12:30

  • 4632
  • 2
Откраднаха органите на починал турист в Египет
©

Вътрешни органи на 39-годишния турист Евгений Кузнецов, който загина в Египет след сбиване със свой сънародник, са били изрязани. Съпругата на Евгений научила това вече в Русия от резултатите от съдебно-медицинската експертиза, съобщава lifenews.ru.

Според заключението на специалистите, Кузнецов „ няма долна лява част на черния дроб в размер 9 на 5 сантиметра, като парчето е било равно изрязано, а също така и ляв бъбрек”. Светлана Кузнецова твърди, че нейният мъж е отишъл на почивка в чужбина не само жив и здрав, но и с абсолютно всичките си вътрешни органи.

Жената не изключва бъбрекът и парчето от черния дроб да са били присъдени на други пациенти.. Сега тя ще съди застрахователната компания, в която мъжът й е бил застрахован преди да замине. Според нея, всичко това можело да бъде избегнато, ако компанията е заплатила лечението на пострадалия в Египет.

Искът е за 5 милиона рубли, но компанията се опитвала да убеди всички, че не са отказали да платят за лечението и се опитвали да им помогнат по всички възможни начини, твърди Светлана.

Последвайте канала на

4632 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
FM

2015.05.11 | 10:03

2
Точно и за това е било сбиването. Трябва да се разследва сънародника му и застрахователната компания.

2015.05.05 | 06:34

1
ФСБ трябва по-активно да защитава руснаците в чужбина.

Добави коментар

Водещи новини