10 полезни джаджи, които ще ви изумят

  • 15 април 2015 17:05

  • 16518
  • 0
10 полезни джаджи, които ще ви изумят
©

Всеки от нас в ежедневието си се е срещал с предмети, които са изключително практични и пестят ценно време. Обикновено като видим такава придобивка си казваме: „Браво на този, който го е измислил!“. Ще ви покажем 10 интересни джаджи, за които едва ли сте предполагали, че дори съществуват. А ако искате домът ви да е също толкова функционален и комфортен, свържете се с опитни професионалисти, без да се колебаете!

Прибори-капачки



Източник: http://diply.com/



Какво използвате непрекъснато в офиса? Разбира се, че химикалка и молив! Представете си техните капачки да са нож, вилица и лъжица-няма да имате проблеми с приборите, когато дойде време за похапване!

Виж още: 13 забавни кухненски изобретения

 

USB мини джаджи



Източник: http://diply.com/, https://www.bouf.com/


Съществуват изобретения, които ви осигуряват топли напитки и обяд, дори когато нямате време да напуснете работното си място. Такива са USB мини котлончетата и мини микровълновите.


Източник: http://diply.com/


Вече се предлагат и USB пантофи и ръкавици. Те вършат добра работа, когато стоите дълги часове пред компютъра и крайниците ви изстиват.


Източник: http://blog.leviton.com/
 

Стенните контакти с място за зареждане чрез USB са също изключително полезни в дома и офиса.

Мултифункционални писалки

 



Източник: http://architecturendesign.net


Това са химикалки, с които можете да пишете в различни цветове, като сканирате нюанса директно от даден предмет. В близко бъдеще такива джаджи ще се използват масово, но и днес можем да си купим.

Сгъваща се каска за велосипед или мотоциклет

 



Източник: https://fastcodesign.com/



Да се придвижвате с велосипед или мотоциклет днес е модерно и приятно, а каската е задължителна. Тя обаче е твърде обемна и за да не заема място, вече има и сгъваем вариант. Умно, нали?

Чипове за ключове и портфейли

 



Източник: http://architecturendesign.net



Прибавят се към предмети, които обичайно лесно се губят. Тяхното местоположение можете да установите чрез смартфон или компютър.

Монитор с огледало за обратно виждане


Източник: http://usendipost.com/


Полезна придобивка към монитора на вашия компютър, която можете да сътворите и вие самите. Така можете да следите какво се случва зад гърба ви, докато работите.

Лесна за почистване четка за коса

 


Източник: http://architecturendesign.net



Това е съвсем обикновена четка за коса. Към нея обаче има още десетки пластмасови платки, които се прикрепят преди ресане, а след това просто се изхвърлят с останалите по тях косми.

Виж още: 10 функционални предмета, които ви трябват у дома

Вечно сухи пейки



Източник: http://architecturendesign.net


Неприятно е, когато сме в парка и искаме да си починем на пейка, а тя е мокра или замърсена. Вече е намерено решение за бързо изсушаване и почистване. С дръжката превъртаме ребрата и готово-проблемът е решен!

Харесаха ли ви тези интересни предмети? Вдъхновихте ли се да направите дома си също толкова функционален? Не се колебайте да се свържете с опитни майстори още сега! Можете да разгледате разнообразни оферти и коментари от предишни клиенти. Заявете вашия интериорен проект лесно и безплатно!

Последвайте канала на

16518 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини