Вдовица викна стриптийзьорки да танцуват на погребението на мъжа й (видео)

  • 15 април 2015 11:24

  • 3945
  • 3
Вдовица викна стриптийзьорки да танцуват на погребението на мъжа й (видео)
©

Между сълзите, възхвалите и последните сбогувания, погребенията като цяло са много тъжни събития. Затова опечалени в Тайван останаха шокирани, когато бяха почерпени „за бог да прости” с екзотични танц на две млади стриптийзьорки, наети от вдовицата на починал мъж, съобщава The People's Daily Online reported. В течение на няколко минути кръшните мадами са се кълчили около ковчега на покойника под мелодията на Moves Like Jagger на Maroon 5. 

В един момент младите момичета дори са се чекнели върху капака на ковчега. За всеобщо учудване те били наети от съпругата на покойния. Това било последния й подарък към нейния любим. Госпожа Джян признава, че мъжът й винаги се заглеждал по хубавите жени и е искала последното му пътуване да му се хареса.

За целта погребалната агенция в Тайпе Тайчунг бе специално превърната в клуб за джентълмени на 12 април. При това някои от опечалените са били по-заинтересовани да заснемат секси танцьорките, вместо да ронят сълзи по изгубения приятел и роднина.

Други роднини и приятели изразили шок и протест, но това не успяло да спре секси танците.

В Тайван „обичаят” екзотичните танцьорки да се канят на погребение започна през 80-те години на миналия век от местната мафия, за която се твърди, че по същото време е поставила под свой контрол погребалната индустрия.

Последвайте канала на

Novini.bg
3945 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
:)

2017.01.07 | 23:58

3
Ако не е станал да погледа, значи наистина е умрял. Явно го проверявят.

2015.04.21 | 17:21

2
Простотията няма почивен ден !!!
байно

2015.04.15 | 16:44

1
Искам и аз... Ама приживе!!!

Добави коментар

Водещи новини