Стефан Данаилов: На изпълнителната власт й трябва коректор

  • 19 октомври 2011 15:27

  • 926
  • 2
Стефан Данаилов: На изпълнителната власт й трябва коректор
© Булфото

Идва нов ден - за мен това не е роля, това е кауза.

Така кандидатът на БСП за вицепрезидент Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в се обърна към плевенчани по време на закриването на кампанията на социалистите в града, съобщиха от БСП.

Иска ми се да виждам хора със самочувствие, хора, уверени в себе си, а не хора страхуващи се, допълни той и призова на предстоящите избори гражданите да гласуват разумно.

Кандидатът на БСП за вицепрезидент изтъкна, че на изпълнителната власт е нужен „коректор”, който да й напомня, че нещо се случи с хората. „Те са тъжни”, отбеляза Данаилов и напомни, че „власт – власт спира”.

Една нация, с такава история и духовност през всички тези векове, днес се намира в безвъздушно пространство, каза още Данаилов. Той беше категоричен, че трябва да се спре безкултурието и простащината, които заливат България.

Уверен съм, че българският дух и българската интуиция ще направят изненада на 23 октомври, добави Данаилов. Той изрази подкрепата си за кандидата на БСП за кмет на Плевен Любомир Петков.
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
926 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
хахах

2011.10.19 | 20:19

2
"З"богом hahahahahah
SHOPA

2011.10.19 | 17:58

1
Извън декларираният срам в клиповете, за какъв коректор става дум!?! На Калфин май, и от там на "гризача". Нали ти е ясно, че те похарчиха! Ама ти лежиш на лаврите от НАТФИЗ, ами остани си един клоун на БКП/БСП!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини