Проф. Вучков с нов безпощаден коментар: Нужна ни е нова политическа класа

  • 14 април 2015 09:10

  • 4679
  • 8
Проф. Вучков с нов безпощаден коментар: Нужна ни е нова политическа класа
©

Само ние можем да се оправим, а не църквата. Тя себе си не може да оправи. Това каза проф. Юлиян Вучков в пореден безпощаден коментар за политическата ни класа пред БТВ.

Депутатите ни не работят. Политиците ни празнуват колкото учениците, защото манталитетът и умът им е като техния. Нямам им никакво доверие, обезверен съм, разкри той.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г тръгна добре в началото на мандата си, беше чист в намеренията си, но не виждам той да се е променил. Той е вечно превъзбуден. Самият той каза "Аз съм неуправляем. Как може опозицията замълчи на това изказване, възмути се професорът. "Това е имитация на опозиция". Според него те мълчат, защото ако се обадят падат всички от власт. "При нови избори ще спечели ДПС, ГЕРБ и БСП. ДПС ако спрат да купуват роми са загубени", категоричен бе Вучков.

Той посочи, че няма сериозни политици на сцената.

Проф. Вучков коментира и Реформаторския блок. "Безумие е Кунева да оглави Комисията за корупция. Моралната корупция, която тя извърши в АЕЦ "Козлодуй" не й дава това право. Тя не харесва румънския пример на правосъдие - как ще го приложи". Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и сравни образователния министър с Аександър Малинов - това е нереално. "Та той иска да направи университет за пенсионерите, иска да върне изучаването на комунизъм в училище", посочи проф. Вучков.

Той посочи, че прекратяването на проекта "Южен поток" е грешка. "Искам да попитам кой ще замести "Южен поток"? Руският ток не беше евтин, защото нашите управници са некадърни и не могат да се пазарят като Тодор Живков"

Какво мислите за вътрешния ни министър - попита водещият. "Майка плаче - грамофон свири" - каза проф. Вучков. Той прогнозира, че тя ще се справи добре на поста, защото няма нищо общо с МВР, въпреки че тя е далеч от образа на желязна лейди.

Професорът не пожали и опозицията с критичния си коментар. "БСП не е опозиция. Янаки Стоилов заяви, че трупат опит. А те са некадърни политици. При тях няма достойни. Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на и Кирил Добрев бяха копиеносци на Станишев, докато не отиде в Брюксел. След това плюеха Миков, след като го преизбраха отново го хвалят. Те са ветропоказатели".

"От АБВ нищо не става", обяви Вучков.

Пожелавам на хората да са живи и здрави. И ги съветвам да се ориентират към вкарването в парламента на нова политическа класа. Няма да оглавя партия, защото съм вече много стар, завърши проф. Юлиян Вучков.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4679 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
зрител

2015.05.26 | 23:44

8
Професор Вучков е ветропоказател....

2015.05.26 | 21:14

7
Прав е човека от нашите политици нищо не става!

2015.05.26 | 21:14

6
a бе луд бил ама казва нещата точно както са си
семкар

2015.05.26 | 21:14

5
Лошото е, че умните и начетени хора не искат да застанат начело на държавата, защото са проумели, че нищо не става от този материал.Трябва ново семе.
123456

2015.05.26 | 21:14

4
Прав е. С избори мафията няма да освободи властта защото е мафия.

2015.05.26 | 21:14

3
Докато България не каже НЕ на мутрокрацията, мутроолигархията НЕ на базите и нато, съд и затвор за управлявалите и разрушили БГ до сега! Няма да се получи!
бай Грую

2015.04.19 | 16:06

2
поредния комунистически олигофрен
ing.Rositza Baltova

2015.04.14 | 21:24

1
Ot godini se govorjat edni i satzi !Tova e istina,kojato bode!Prof. Vuchkov e prav!NO NIKOY NE GO CUVA!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини