Най-доброто от спортния свят

  • 01 април 2015 16:21

  • 813
  • 0
Най-доброто от спортния свят
©

Всяка година правим сериозен подбор на всички видове новини, които колегите тайно и на случаен принцип подават под масата.

Тази година няма да направим изключение, позволявайки на информационния поток да мине и през нас, без да се употребява дългата ръка на цензурата. Търсихме добрия стар gif на въртяща се планета, за да припомним прекрасното време от 90-те години, когато гледахме вечерните новини на черно-бял телевизор, но интернет няма толкова много памет за 90-те, следователно ще пропуснем. Представяме всички най-важни спортни новини, които искате да прочетете, но никой не публикува!

Отново дойде това време в годината, когато футболните отбори трябва да извадят пари от билети и да платят своя лиценз за участие в различни евро турнири. Батков и Томов не изневериха на традицията и бързо се оплакаха от липсата на всякакъв бюджет. Двата отбора предприеха най-печелившата стратегия и за пореден път сложиха шапката за дарения пред стадионите. Батков увери, че вече е намерил верен спонсор в лицето на Night Flight и Sin City, които практически ще завъртят своите приходи, гарантирайки 100% възвращаемост. Фенове на ЦСКА обещаха, че също ще помогнат на отбора си, но ако поне им бъде позволено да играят в официални мачове, гарантирайки поне една победа за червените.

Още по темата прочети тук.


 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
813 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини