Учени откриха тайните за щастлив брак

  • 01 април 2015 13:52

  • 2249
  • 0
Учени откриха тайните за щастлив брак
©

Добри новини, британските учени имат точната формула за щастлив брак и сексът в нея е позициониран на 20-то място сред 50-те най-важни елемента.

Какво точно е необходимо, за да живеете приказен живот с любимата? Отговорът се крие в материалните неща като две коли, две тоалетни и телевизор, където всички могат да гласуват и да избират предаванията.

Двойките с деца губят това право, след като са принудени да си припомнят всички детски филми на Дисни в продължение на години. Други необходими елементи сред интервюираните двойки са: разбирателство с фамилията на партньора/партньорката, никакви бивши приятели и приятелки във FB и отделна независима банкова сметка. Допълнително изискване е да се помнят рождени дати, годишнини и други специални моменти от съвместното съжителство, както и обяснението в любов.

Учените установили, че модерното общество е постоянно пред изпитанието на технологията, борейки се за власт на телевизора или фокусиране изцяло в компютъра, телефона и таблета. С всички тези фактори се бори романтиката, кавалерството и отношението. Останалите фактори не са преоткриването на топлата вода, а забравени методи, които с времето са се доказали като най-работещи.

Прочети повече тук:

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2249 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини