Диско дивата Chaka Khan превзема София

  • 01 април 2015 12:15

  • 950
  • 0
Диско дивата Chaka Khan превзема София
©

Годината е 1978 г. “I'm every woman” звучи по всяка радиостанция и се изкачва стремглаво в поп класации, а диско дивата Chaka Khan, която съвсем скоро ще бъде коронясана за „Кралица на фънка“, е готова да превземе света, както тя сама пее - „I'll do it naturally“ - с талант, хъс и невероятно сценично присъствие.

Следват хит след хит, между които „I Feel For You", “Through the Fire“, „Ain't Nobody“, „My Funny Valentine" и мн. др., а признанията не спират да валят. С рекордния брой от 10 награди Grammy и над 70 милиона албума продадени в цял свят, Chaka Khan, която започва творческия си път с фънк бандата Rufus, бързо се превръща в легенда.

Именно на тази диско легенда, тази невероятна изпълнителка, е посветено следващото издание на Studio 54, организирано от парти лейбълът CODE и клуб Culture Beat Club (площад „България“ 1, сградата на НДК) на 02 април 2015 г. (четвъртък). В най-добрите традиции на бляскавия нюйоркски клуб, превърнал се в първообраз на диско вечерите в Culture Beat, и през тази нощ интериорът на клуба ще бъде преобразен за да отрази максимално златните години на диското и поп музиката, а песните на Chaka Khan и други легенди от 80-те ще бъдат специално подбрани от DJ Emo a.k.a EK, който ни е добре познат като резидент DJ от събитията през последните месеци на CODE. Той ще се погрижи всички да танцуват както през 80-те! DJ Emo a.k.a. EK, един от най провокативните български DJ, изцяло отдал се на диско музиката и качествения звук.

Към него ще се присъединят талантливите изпълнителки Даяна Карайванова и Annayah, който ще вдъхнат нов живот в песните на поп дивата Chaka Khan.

Даяна Караиванова познаваме добре от риалити формата X-Factor и поп групата "Suga Mamma". Младата певица има зад гърба си солиден опит - завършва музикално училище с оперно пеене, като едновременно с това свири 5 години на флейта. Днес тя е студентка в Национална Музикална Акaдемия "Проф. Панчо Владигеров", където учи поп и джаз пеене, но споделя, че се увлича по фънк, джаз и хаус музиката.

Annayah, чиито глас ще ви накара да настръхнете от удоволствие, е добре позната от изявите й с CODE, както и международните й участия в България и чужбина. Младата певица завършва музикалното училище с контрабас във Варна, след което продължава образованието си в Музикалната академия със специалност "Поп и джаз пеене".

Вход свободен.

Последвайте канала на

950 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини