Изборите на Острова: Рап и канабис

  • 01 април 2015 11:49

  • 1544
  • 3
Изборите на Острова: Рап и канабис
©

Рап с дъх на канабис се появи малко след началото на предизборната кампанията за британски парламент на 7 май.

Син на политик записа парче, възпяващо употребата на канабис и го пусна в нета, пише лондонският в. Дейли мейл. 21-годишният изпълнител с псевдоним Козмо Бък-Тейлър е наследник на депутатката от основната опозиционна сила и секретар на лидера на лейбъристката партия – Ед Милибанд - Карен Бък. Младежът възпява благотворното въздействие на лекия наркотик и в клипа се вижда как пуши канабис. Майката, която е член на Камарата на общините (долната камара на парламента на Обединеното кралство) от 1997 г., се опитва да намали злоупотребите с опиати в избирателния си район в един от кварталите Лондон.

Жената коментира творчеството на сина си. "Това не е ваша работа, синът ми има право на мнение и неговата дейност няма да ми навреди, каза парламентаристката, която очаква да запази мястото си след 7 май. Аз не пуша джойнт", категорична бе тя пред изданието.

Според проучванията следващият кабинет на Обединеното кралство ще бъде коалиционен и е вероятно Консервативната партия на Дейвид КамерънДейвид КамерънДейвид Камерън - политик и премиер на Великобритания от 2010 до 2016 г. Роден в Лондон на 9 октомври 1966 г. да получи мнозинството от местата в парламента. Вчера сегашният премиер получи писмо от около 100 представители на бизнеса, в което се декларира подкрепа за стопанина на Даунинг стрийт 10.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1544 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
У нас на избори само специално отровени одят

2015.04.01 | 22:43

3
У нас децата се отравят показно със спец наркотици нарочно добавяни в напитки и храни вкл безалкохолни,боза,вафли,пасти,козунаци..Престъпниците вместо да ползват захар/с висока цена заради акцизи които се крадат от партиино подставени //ползват еvтини спец добавки маскирани като подсладители
пълна пародия

2015.04.01 | 22:43

2
То и у нас е така.Чалга,бира и кюфтета за гласоподавателите от цигански произход,който ще изберат бъдещите ни водачи като Пеевски,Бареков,Ковачки,Ахмед Доган и тн.
пазят се

2015.04.01 | 22:09

1
храня важни преродени като кучета отказват да ядат хляб с спец нарко добавки" само БСП" и " или с ДПС или бой ".

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини