Кристина Патрашкова става част от екипа на „Папараци”

  • 01 април 2015 10:30

  • 3642
  • 1
Кристина Патрашкова става част от екипа на „Папараци”
©

Известната журналистка Кристина Патрашкова е новото лице, част от екипа на Николета Лозанова в телевизионния таблоид „Папараци". Всяка седмица тя ще представя по една знакова фигура от хайлайфа, а първият й събеседник в предаването на 5 април е поп певецът Миро.

"Сигурно повечето от вас се питат как приех още една дама в екипа си и дали двете ще успеем да мелим брашно заедно? Е, съжалявам че отново ще разочаровам голяма част от аудиторията, но Криси и аз сме в прекрасни отношения и всяка от нас си знае мястото, силата и сферата на влияние”, коментира водещата на „Папараци” Николета Лозанова.

Патрашкова е известна с многобройните си коментари в различни риалити формати. Журналистката е автор на множество разговори-изповеди с известни български и световни интелектуалци. В продължение на 11 години отразява кинофестивала в Кан и прави първите за България интервюта с Франсис Форд Копола, Милош Форман, Джак Никълсън и Ал Пачино.

През 2007 година успява да интервюира литературната легенда Кърт Вонегът само няколко месеца преди смъртта му. Това е първото интервю на големия писател пред български журналист и последното, което е дал в живота си.

Кристина Патрашкова е автор на няколко книги, две от които са сборници от интервюта с хора, през чийто поглед се пречупва преходът в България.

Последвайте канала на

Нора Виткова
3642 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.04.03 | 00:31

1
Тая платена маша е най-долнопробния журналист в България,в това число и дружката и Явор Дачков.

Добави коментар

Водещи новини