Пролетно почистване в Троян и селата наоколо

  • 31 март 2015 14:01

  • 650
  • 0
Пролетно почистване в Троян и селата наоколо
© Булфото

Община Троян ще отбележи Световния ден на Земята - 22 април, като организира традиционната кампания "Голямото пролетно почистване" за града и селата от 14 до 24 април, съобщават от общинската администрация.

От там апелират към представителите на фирми, търговски обекти, към държавните институции, ведомства и организации, училищата и детските градини, към всички троянчани да предприемат различни инициативи за почистване и благоустрояване на града и селата.

Едрогабаритните отпадъци /бяла, черна техника и мебели, дюшеци, матраци и др./, градински отпадъци и събрани в полиетиленови чували битови отпадъци от междублоковите пространства и по бреговете на реките трябва да бъдат поставени до контейнерите или в чували до тях.

В рамките на кампанията те ще се превозват безплатно от ОП "Комунални услуги" според определен график. Строителни отпадъци няма да се превозват, отбелязва БТА.

Всички, проявили желание да участват в пролетното почистване, могат да получат ръкавици и торби за смет в Община Троян. Тези, които искат да засадят дръвчета на обществени места, трябва да направят заявка в Общината до 3 април.

Последвайте канала на

650 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини