Баба тормози съпруга си от отвъдното-гълчи го, че й обува чехлите

  • 30 март 2015 12:35

  • 2086
  • 1
Баба тормози съпруга си от отвъдното-гълчи го, че й обува чехлите
© Gettyimages

Покойна баба не спира да тормози съпруга си от отвъдното - тя не спира да го гълчи, че й обува чехлите, пише в. "Дейли мирър", предаде БТА.

За паранормалното мъмрене съобщи пред таблоида 79-годишният Тед Уайзман. Той бил доволен, че поддържал контакт с покойната си жена Ивон чрез медиум. Когато правели сеанси, бабата не спирала да нарежда : "Обул си ми чехлите - събуй ги веднага!".

64-годишната Ивон се споминала вследствие на инфаркт миналия месец май. Нейният дух не спирал да се явява на Тед, който често бивал сгълчаван посред нощ, за това че силно хъркал. Господин Уайзман е от град Хейлсоуън, графство Западен Мидландс. Духът на бабата изпадал в истерия, когато Тед карал кокалчетата на пръстите си да пукат или когато си гризял ноктите.

Тед и Ивон били женени в продължение на 46 години, имат две деца и 5 внука. Въпреки сприхавия й характер, г-н Уайзман обожавал съпругата си приживе. Тя била голяма чистница и не преставала да нарежда и от отвъдното, за да се поддържа редът в домакинството в изрядно състояние.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2086 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.04.01 | 08:04

1
е,вече прекаляват......тия от отвъдното

Добави коментар

Водещи новини