Sportal Media Group с едно от най-популярните приложения за резултати на живо - The Livescore App

  • 30 март 2015 12:08

  • 2360
  • 1
Sportal Media Group с едно от най-популярните приложения за резултати на живо - The Livescore App
©

Sportal Media Group вече притежава едно от най-популярните и предпочитаните мобилни приложения за показване на живо на резултатите от всички футболни мачове - The Livescore App.

Приложението е свалено над 3,5 млн. пъти в приблизително 150 държави от цял свят, най-вече от жители на Великобритания, Германия, Италия, Индонезия, САЩ, Австрия, Холандия и Испания. То е достъпно на 11 езика. Потребителите на приложението се увеличават с 80 000 души всеки месец, което го прави едно от най-популярните в тази категория.

Със своя насочен към потребителя дизайн The Livescore App осигурява на живо достоверна информация за мачовете по света и отборите:

- Предварителна информация за срещата, статистика, последните резултати, изхода на всички срещи между двата съперника (H2H), моментното състояние и трендовете.
- Подробни профили на играчите – снимки и статистика
- Мнения на експерти
- Резултат и прогнози на потребители
- Чат по време на игра
- Възможност за залагания
- График на мачовете и предишни срещи
- Таблица на лидерите
- Най-резултатни играчи
- Календар за мачове за вчера, днес и утре

Приложението дава възможност на феновете да получават информация за всяка промяна, когато играе техният любим отбор. Също така се предлага и възможността за филтриране на първенствата и чаровете, като се изключват неинтересните за потребителя срещи.

Още повече, ако човекът посочи любими отбори, приложението ще проверява всеки ден в определено от потребителя време, кога някой от тимовете има мач и ще филтрира нежеланите срещи. Потребителите също така имат възможността да си добавят интересни за тях мачове в списъка на гледането и да пускат Google Cloud съобщения, в началото на срещата, на полувремето, в края на мача, червени картони, голове и разположението на играчите на полето, когато е достъпно.

Независимо дали си фен на спорта или пристрастен към футбола, ти ще намериш точно тук всички резултати на живо. Приложението е достъпно за Android и Windows, а скоро и във версия за iOS.

Последвайте канала на

Novini.bg
2360 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
faw

2015.04.06 | 11:39

1
А за Iphone кога?

Добави коментар

Водещи новини