Данъчна ревизия за фирми на Цветан Василев

  • 30 март 2015 09:22

  • 1284
  • 4
Данъчна ревизия за фирми на Цветан Василев
©

Националната агенция за приходите прави ревизия на фирми, свързани с банкера Цветан Василев.

Не става въпрос само за шест дружества, които белгиецът Пиер Луврие наскоро обяви, че купува от Василев за 1 евро. Данъчните вече наложиха запор на акциите и дяловете в БТК, "Дунарит", "Авионамс", "Гарб", НУРТС и "Фърст диджитал". Ревизиите обаче текат от месеци в около 20 фирми, свързани с банкера и ако се наложи, ще има още запори, за да не бъде ощетен бюджетът. Всички те са започнали по искане на прокуратурата и се провеждат в дружества, за които "има индикации", че са свързани с Василев, независимо дали собствениците се водят офшорки, пише "Преса".

Ако се наложи, данъчните ще искат удължаване на срока на ревизиите, за да се проучат щателно всички фирми.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1284 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Любо

2015.04.03 | 09:10

4
Тази проверка е по повод новия инвеститор ли? Защо до сега не са направили ревизия, а се сещат сега, за да наложат запор? Това не е ли поръчка на няКОЙ, който иска да прилапа БТК?
Аз

2015.03.30 | 13:05

1
Не знам дали е поръчка - но да намерят начин да попречат на тая кражба! Сделката била за едно евро?! Що на мен не ги продаде за едно евро?! Даже ще дам два пъти повече! Две евро давам! Пък после няма да ви казвам от къде ще набавя останалите 1 милиард евро. Лошото е, че аз нямам никакъв шанс да намеря 1 милиард - но - знае ли човек?! Като се разчуе, че аз съм ги купил - може да дойде някой да ми даде едно милионче за тях?! така - за посредничеството!
ха

2015.04.03 | 09:10

3
Цацаратурата и тя е впрегната в играта. Пазят си БТК като наследство. Ужас и безумие. Какво ще става от тук натаък не ми е ясно.

2015.04.03 | 09:09

2
А от месец юни досега какво правихте, борисов цацаров и всички крадливи корумпета!?

Добави коментар

Водещи новини