Герман Викторович Костин се казва бащата на детето от куфара (снимки+видео)

  • 30 март 2015 08:58

  • 11930
  • 4
Герман Викторович Костин се казва бащата на детето от куфара (снимки+видео)
©

Екип на Нова телевизия отиде в кооперация в квартал „Витоша”, в която се предполага, че е живял бащата на момченцето. Апартаментът е на руснак и е запечатан в петък вечерта. Той е претърсен от МВР, но цялата информация, която тече в медиите, е неофициална, тъй като от полицията отказват всякакъв коментар по случая.

Според информацията на Нова телевизия бащата се казва Герман Викторович Костин, роден е на 11 май 1964 г. в Русия и е обявен за издирване. По-късно излезе информация, че за майка на детето се счита жената, чиито останки бяха намерени в началото на март край Приморско. Засега от МВР отказват всякакво потвърждение и на тази версия.

Кооперацията е безлюдна, а съседите не пожелаха да отворят вратите си, за да коментират. Единствено продавачка в квартален магазин потвърди, че руснакът е живял там и го е виждала да паркира автомобила си. Към този момент колата продължава да стои пред входа, съобщи репортер на Нова телевизия в сутрешния блок "Здравей, България".

Вратата на апартамента на руснака в кв. Витоша

Вратата на апртамента на руснака в кв. Витоша

 

Блокът в кв. Витоша и автомобила на руснака

Появиха се и версии, че има връзка между убийството на детето и самоубилата се рускиня в Бургас, тъй като преди да скочи от балкона на апартамента си тя крещяла нещо за дете, убито катастрофа и за куфар.

Извършен е и обиск в сграда в Приморско. Жилището е на мъж с фамилия Герман. Той заедно с българка купуват апартамент там. При обиска са открити играчки, които са за 5-годишно дете, но от полицията отново мълчат.

Последвайте канала на

Десислава Станева
11930 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.07.12 | 02:39

4
да направят днк експертиза за да разберат дали жената е майка на момченцето,но коя съм аз да давам съвети на полицията.

2015.06.25 | 03:17

1
policiiata si znae rabotata niama li politiceski cadar nad prestapnik policaite si varhat rabotata.

2015.07.12 | 02:39

3
Всеки ден все нови и нови лъжи и измислици ! Още една версия убиеца е Американец !!!!

2015.07.12 | 02:39

2
Бащата на убитото и намерено в Пасарел дете се казва Вадим Плотников а не Герман. Плотников е и фамилията на детето Никита.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини