Илияна Йотова: Лабораторните замисли срещу Миков няма да успеят

  • 30 март 2015 07:52

  • 1604
  • 4
Илияна Йотова: Лабораторните замисли срещу Миков няма да успеят
© Булфото

БСП има един председател и той се казва Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно. Тезата, че партията има двама лидери, се пуска в публичното пространство с цел да я отслаби, каза в сутрешния блок на БНТ евродепутатът Илияна Йотова.

По думите й Миков е достатъчно толерантен към бившите председатели, но това не трябва да се тълкува като слабост.

В БСП се усеща енергията и на лидера на ПЕС. Той е пред избор и ние като българи трябва да го подкрепим, за да бъде преизбран начело на европейските социалисти, каза Йотова. По думите й направената промяна в устава на пленума в събота не е анти-Станишев. Ако поиска да се кандидатира отново за председател на БСП, никой не може да го спре, но просто ще пропусне един мандат, заяви евродепутатът.

Понякога отношенията в БСП са доста жестоки. Ние винаги даваме на опонентите си 100 дни, за да оценим работата им. На Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно не му бяха дадени тези 100 дни, коментира Йотова. По думите й определени кръгове в БСП работят срещу Миков, но според нея замислите им са "лабораторни и няма да успеят".

Тя каза още, че в момента се извършва много сериозна работа по хората, които ще участват в местните избори, за да се намери най-удачния вариант.

Йотова заяви, че ако премиерът Борисов е искрен в думите си, че ако първото правителство на ГЕРБ е изкарало мандата си до край, проектът "Южен поток" е щял да бъде изпълнен, то трябва да махне веднага Цветан Цветанов от обкръжението си.  По думите на социалистката председателят на ПГ на ГЕРБ е правил совалки в Брюксел срещу проекта, на което са били свидетели родните евродепутати.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1604 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ge

2015.03.31 | 00:46

4
Тая Крали Марковица първо бранеше с голи гърди Гоце, после пен.дела станишко, а сега и пияндето. Въобще, който е на на върха трябва да бъде бранен. А който вече е паднал - съответно оплюван. Мисленето в тоя партия е на нива 40-50-те год на 20 век.

2015.03.31 | 00:46

3
Някои партии трябва да си сменят имената. Същите не отговарят на техните стремежи на практика.

2015.03.31 | 00:46

2
ПАЧАВРА. ЗАБРАНА НА БСП!
Умник Гюро

2015.03.31 | 00:46

1
Двама лидери си имат в БСП/БКП: Миков и неговата алкохолна чашка! Наздраве!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини