Дрехите на G spot / Galena и бижутата на Iskra с премиера в Пловдив (снимки)

  • 29 март 2015 14:22

  • 5879
  • 2
Дрехите на G spot / Galena и бижутата на Iskra с премиера в Пловдив (снимки)
©

Buda's Restaurant Bar Lounge в Пловдив се превърна в сцена на бляскаво модно дефиле. В елегантната и луксозна атмосфера на новия комплекс се състоя ревю на последните творения на популярната марка G spot/Galena for Beyond и бижутата на Iskra Art-Искра Георгиева.

Топ-моделки от агенциите „Визаж“ и „Ивет Фешън“ дефилираха пред отбраната публика с роклите от пролетната колекция на нашумелия бранд. Домакините на ексклузивната вечер д-р Илия Будев и Кристина Радулова, собсвеници на най-модерното място за забавления в Пловдив, обещаха още интересни ивенти и партита, които се очаква да разтърсят родния светски живот.

Гост-готвача Шеф Андрей Стоилов бе подготвил специално гурме меню, което галеше небцето на отбраните гости. За модната премиера ГаленаГалена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и бе довела своят съпруг Галин, а колежките й Десислава и Цветелина Янева поздравиха присъстващите с музикални изпълнения. Специален гост на вечерта бе и водещата на „Папараци“ Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През, която не спря да се усмихва и танцува през цялата вечер. Автомобилния състезател Владимир Арабаджиев пък бе в компанията на очарователната си съпруга Ралица.

Представители на бизнес средите също не пропуснаха събитието. Сред тях се откроиха бизнес фамилията Маринела и Ветко Арабаджиеви, собственици на хотел „Кемпински-Маринела“, които бяха и генерални спонсори на проявата. „ПРИМЕКС АВГ” ООД и Винпром Пещера, които предоставиха отбраните си вина „PIXELS” rose wine, също помогнаха за реализирането на модния проект.

Последвайте канала на

Novini.bg
5879 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.04.27 | 15:16

2
Desito i Cveta dosta naddali prez zimata
ppp

2015.04.27 | 15:16

1
панаир на суетата

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини