Спецполицаи претърсват апартамент в Приморско заради детето в куфара (снимки+обновена)

  • 29 март 2015 07:55

  • 4360
  • 0
Спецполицаи претърсват апартамент в Приморско заради детето в куфара (снимки+обновена)
© Булфото

Спецполицаи под прикритие обсадиха Приморско заради убитото дете в куфара край Пасарел и мъртвата жена, открита преди месец край Перла. Претърсен е апартамент на Весела В. на улица "Лагуна" в морския град, съобщи "Флагман".

Специализираните части са от София, сочи информация на Нова телевизия. Техни източници споменават единствено още: „Момчетата работят“.

Жилището е в кооперация в непосредствена близост до хотел "Куин Нели". Имотите са продадени на руснаци, сградата е необитаема през зимата.

Собственичката не била забелязвана в града от месеци. Тя има апартамента от 2007 г. В жилището са открити детски играчки и велосипед, отговарящи на дете на 5 години, каквато е предполагаемата възраст на момченцето в куфара.

"От часове тук гъмжи от полиция. Вероятно търсят следи към убиеца", казаха местни жители. Жената е живяла с руснак с фамилия Герман, с когото не се разбирала. Последните години тя е работила и в Кипър.

Връзката между двата случая между Пасарел и Приморско беше направена преди ден. До този момент нито един от двата трупа не беше идентифициран. Момченцето беше открито в зелен луксозен куфар "Самсонайт" в река Искър. Жената, пък открита край Приморско, беше е разчленена от животни. Още тогава полицейски източници казаха, въпреки че от тялото са останали два крака, е ясно, че смъртта е настъпила скоро.

Последвайте канала на

4360 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини