Меги Савова раздаде наградите "Мисис Дама на годината" (снимки)

  • 28 март 2015 14:56

  • 3319
  • 1
Меги Савова раздаде наградите "Мисис Дама на годината" (снимки)
© Булфото

Собственикът и продуцент на наградите „Мисис Дама на годината“ Меги Савова раздадени за седми пореден път годишните награди на агенция „Феймъс“. В категория „Най-добър СПА център“ наградата получи Димитрина Помакова. “Най-успешен мениджър“ е Кетевен Коблианидзе, собственичка на бутици в мол „Парадайс Център“.

В категория „Журналистика“ статуетката получи Десислава Стоянова – водеща на предаването „Преди обед“ по БТВ.

За „Красота и здраве“ призът получи Ива Владимирова Василева, а за „Успешен бизнес – европейски програми“ – Калина Широкова.

Меги Савова изненада всички гости още нови категории: „Популяризиране на българския туризъм“, където наградата получи Таня Милушева създател на туристическия уебсайт BulgariaTravel.TV заедно с професионалния фотограф Валери Захов и за „Най-лоялен партньор“ - фейсбук страницата на Хайлайф. Мариана Маринова получи наградата „Мисис“ за благотворителност. Тя й се дава за кампанията „I am beautiful” и международната кампания „Кралици срещу насилието“,

За втора година се дава награда „Mr. of the Year”, за мъжете, които подкрепят своята половинка да се развива в професионален и личен план. Вторият носител е Костадин Петков, съпруг на Анелия Петкова – официален дизайнер на конкурса „Мисис България“.

И както е всяка година беше разиграна и благотворителна томбола с много подаръци, като средствата ще отидат за кампанията „I am beautiful” и за оперативното лечение на Ани Цануикова.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3319 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.03.29 | 13:35

1
Е, що не направихте още 20-30 награди, да има по една и за публиката дето сте поканили!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини