Крадци бягаха от полицаи и скочиха от 20 метра

  • 27 март 2015 19:33

  • 2663
  • 2
Крадци бягаха от полицаи и скочиха от 20 метра
©

Крадци опитаха да прегазят полицай, удариха патрулка и скочиха от 20 метра височина. БТВ ни среща с полицаите от среднощния екшън. Това са Тодор Даскалов и Златко Асенов.

Четирима крадци се изплъзнали на колегите им от Кюстендил. Пернишките полицаи получават задачата да ги спрат. Вдигат им палка на пътен възел Даскалово.

„Предполагах, че няма да спре, ама... Обръщайки се към движението, чух много силен шум от двигател. Виждам кола със страшна скорост да идва към мен. След като ме видя, водачът даде още газ и тръгна към мен”, обяснява Тодор Даскалов.

Златко Асенов не вярва на очите си, когато бегълците изпускат от контрол колата. Следва удар. „Много силен, то станции, всичко се разхвърча. Ударих си главата в колонката, малко така, докато реагирам и тръгнах след тях, казва той.

И точно, когато полицаите се готвят да им щракнат белезниците, четиримата показват, че по-скоро ще се научат да летят.

След като бегълците осъзнават, че ще бъдат заловени, вземат решение пътят им за бягство да продължи надолу. Първият вече е скочил, на път е вторият. „Скачайки успях да го хвана за крака. Той висна с главата надолу и аз му казах: „Вдигай се, много е високо”. Той ме ритна и аз го изпуснах, падна долу”, разказва Тодор Даскалов.

Според полицаите в тъмното крадците едва ли са видели, че височината е 20 метра. Въпреки това под моста е открит само един от тях. Другите са продължили бягството и са заловени са часове по-късно.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2663 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.03.29 | 17:14

2
Четирима крадци се изплъзнаха на колегите им... Имате предвид, колегите на крадците, тоест полицаите?
стрелец

2015.03.29 | 17:14

1
Нали се учим от САЩ, докато не почнете да стреляте на месо няма да има оправия.

Добави коментар

Водещи новини