Мистериозно изчезнаха котките от градинката на църква във Варна

  • 27 март 2015 12:31

  • 1736
  • 0
Мистериозно изчезнаха котките от градинката на църква във Варна
©

За отвлечени котки от градинка сигнализират варненци. От доста време край православния храм "Света Петка" във Варна не се вижда нито едно четириного. Доскоро поне няколко мъжки и женски екземпляра живееха в храстите и получаваха храна от минувачи и служители в района, съобщава Варна24.

Една от най-доверчивите и любвеобилни котки дори раждаше малки периодично и хората се грижеха за тях, докато отраснат и поемат по собствен път, спомнят си продавачите. Четириногите често обикаляха входа на храма и се приютяваха под колоните и арките, когато вали. Разбира се, имаше хора, които ги гонеха, спомнят си работещи от съседни офиси.

Вярващите, които често са в храма, са видели там да влиза мъж с неуравновесен характер, известен с работата си като гробар. Той разпитвал за животните, след което те мистериозно изчезвали и повече никой не ги виждал. Сред християните се носи мълва, че мъжът имал договорка с лекари, на които носел котките, след което следите се губят. Каква част от мълвата отговаря на истината, все още никой не може да каже, но е факт, че котки в градинката наистина няма за разлика отпреди няколко месеца.

За тези, които мразят животните, това може и да е добра новина, но останалите питат: "Какви християни сме, ако към животните проявяваме жестокост, то към хората какво ще проявим..."

Последвайте канала на

1736 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини