Дамбовеца търси извънземни

  • 27 март 2015 10:55

  • 6088
  • 4
Дамбовеца търси извънземни
©

Считаният за един от най-богатите българи Пламен Стоянов-Дамбовеца ще спонсорира международна конференция, посветена на търсенето на извънземен разум.

На мегасъбитието, което ще се проведе тази есен в София, се очаква да присъстват едни от най-известните руски и американски астронавти. Новината съобщи проф. Лъчезар Филипов от Института за космически изследвания на БАН, пише в. "България днес".

Ученият разкри, че именно Дамбовеца е човекът, който е наблюдавал огромното НЛО над столичния квартал Кремиковци. Новината бе съобщена през ноември, но тогава проф. Филипов запази анонимността на очевидеца. Оказва се, че Пламен Стоянов е видял над Кремиковци летяща чиния с диаметър 500-600 метра. Бизнесменът, който преди години се забърка с правосъдието, толкова бил впечатлен, че обещал финансиране на научна конференция, посветена на търсенето на извънземен разум.

Нещата вече са задвижени и събитието, което ще е под наслов "Неидентифицирани космически феномени и извънземен разум" ще се състои непосредствено след рождения ден на бизнесмена - на 6,7, и 8 ноември. Оказва се, че Дамбовеца съвсем не е единственият българин, виждал НЛО в последно време.

"Онзи ден бях в столичния КАТ. И шефът му ми призна, че преди дни пътувал в Сърбия. Близо до Ниш видял над магистралата огромен движещ се обект". Когато НЛО-то изчезнало, се оказало, че попаднал във времева дупка. Часовникът показвал два часа и половина напред. Точно толкова се губело и от времето на Пламен Стоянов, когато видял чинията над Кремиковци.

Професор Филипов оповести подробности за предстоящата конференция. Търсенето на извънземни, начините за поведение при първия контакт и наблюденията на НЛО ще дискутират едни от най-големите специалисти в световен мащаб. Участие с потвърдили научният секретар на основаната по времето на Мусолини Италианска уфологична асоциация, д-р Роберто Пиноти, шефката на британските групи, занимаващи се с изучаването на житните кръгове Люси Прингал, ирландецът д-р Емон Ансбро, директор на изследващата по държавна програма неидентифицирани аерокосмически явления Кингсландкса обсерватория, и др.

Проф. Филипов хвърли бомбата, като съобщи, че кани на събитието и двама от най-известните американски космонавти, стъпвали на Луната.

"Кой друг е по-подготвен да говори по такива теми от тях", коментира той. Става въпрос за втория човек, стъпил на Луната, полковник Едуин "Бъз" Олдрин, и за шестия Едгар Мичъл, който многократно е заявявал, че извънземни са посещавали Земята. Очаква се в дискусиите да вземат участие и двама от най-популярните руски астронавти - първият излязъл в открития Космос - Алексей Леонов, както и полковник Игор Волк.

Последвайте канала на

Novini.bg
6088 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2016.08.30 | 21:11

3
абе глупаци изванземните са тука били са тука и ще бъдат тука какви глупости пишете малумнициии!!!
грамотен

2017.05.23 | 11:32

4
Научи се да пишеш неграмотно човече.
Уфолог

2015.04.16 | 09:47

2
Колегата първи е прав - летящата им чиния е на Бузлуджа, а капитанът им се казва Михаил "Закуех се" Миков.
111

2015.03.31 | 20:32

1
Само с конференция не става.Трябва си яко бачкане и финанси ако иска да изкопа нещо.

Добави коментар

Водещи новини