Премиерът на Черна гора пристига у нас

  • 26 март 2015 16:55

  • 1023
  • 2
Премиерът на Черна гора пристига у нас
© Getty Images/Guliver

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще се срещне с министър-председателя на Черна гора Мило Джуканович, който утре, 27 март, ще бъде на официално посещение у нас, съобщиха от правителствения пресцентър.

Борисов и Джуканович ще проведат среща, последвана от разговори между двете делегации. В пленарната среща от българска страна участие ще вземат министърът на културата Вежди Рашидов, министърът на туризма Николина Ангелкова и министърът на  енергетиката Теменужка Петкова. След срещата, в присъствието на двамата премиери, в Гранитна зала на Министерския съвет ще бъде  подписана междуправителствена Спогодба за сътрудничество в областта на културата.

В официалната делегация, придружаваща министър-председателя на Черна гора, участват министърът на икономиката Владимир  Каварич, министърът за устойчивото развитие и туризма Бранимир Гвозденович, както и министърът на културата Павле Горанович.

И президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще има утре среща с министър-председателя на Черна гора Мило Джуканович, съобщи
прессекретариатът на държавния глава.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1023 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Пфу резил

2015.03.27 | 14:18

2
Черна Гора е в топ пет на мафиотските държави както и България ,та не е ли позор тези хора да идват тук ,за наркотици или за трафик на хора ще се договарят!?

2015.03.27 | 11:24

1
Борисов ще му иска прошка заради Сретен! Ама Сретен не, прощава брато, да знаеш!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини