Когато жената отнеме най-добрия ви приятел

  • 26 март 2015 16:48

  • 1840
  • 1
Когато жената отнеме най-добрия ви приятел
©

Скорошно изследване на Харвард показва, че обвързването ще Ви лиши от един близък приятел, с когото сте делили всичко. Учените имат достатъчно методи, с които да затвърдят истината, но някъде там са пропуснали и една важна подробност - има причина за напускането на приятелския кръг.

Дори и в елементарната химия можете да видите отделящите се електрони в атома, следователно няма нищо ново под слънцето. Мъжът е социално същество с качества за бързо приобщаване в суб култура с изявени интереси, които задължително трябва да са на нивото на неговото IQ.

Във всички останали случаи на разделение ще откриете, че в ядрото на социализация се намира "приятелката". Историята показва, че всяка империя може да бъде унищожена с подходящата жена.

Спомнете си за онази Елена и Брад Пит, както и за принцеса Падме и за всички красиви жени с остри претенции. В следващите редове ще разберете защо най-добрите Ви приятели вече не са толкова близки и спряха да се обаждат, дори и да не е особено усилие. Ето какво точно се случва:

Прочети повече

Последвайте канала на

Нора Виткова
1840 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.03.27 | 13:18

1
Ако жена отнеме най добрият ви приятел значи че е МЪЖ а не педерас ( европейска ценност)!Между впрочем ако ревнувате значи пък че сте пълен педерас , истинският МЪж би се радвал на щастието МУ !

Добави коментар

Водещи новини