Сексът убива

  • 26 март 2015 13:22

  • 5750
  • 1
Сексът убива
©

Сексът все още остава едно от най-големите човешки удоволствия и сигурно ще бъде така до изобретяването на нещо по-добро - много учени работят върху създаването на уред, който да стимулира точните нерви на човешкото тяло, гарантирайки 99% точност до истинското изживяване.

Науката все още е далеч от този открития и до тогава ще бъдете изложени на риск, защото половите контакти са опасни и дори не говорим за венерическите болести, а за абсурдните случаи, в които човек може да умре, докато задоволява себе си и партньорката. На Вашето внимание са онези фетиши, които не трябва да задоволявате - задължително!

Токът я уби

През 2008 година са започнали и първите опити за задоволяване в стил "50 нюанса сиво". Алтернативните сексуални забавления винаги възбуждат до краен предел, но подозираме, че в този случай ще е за последно. Кристи и Тоби са поредната американска двойка, която показва какво не трябва да правите с електрическата мрежа. Важно е да запомните, че никога не трябва да поставяте щипките от акумулатора върху зърната на партньорката си, защото само след няколко електрически стимулации, тя ще умре в адски мъки, отдалечавайки се максимално от сексуалната наслада. Тоби отива в затвор по обвинение за неумишлено убийство. Препоръчваме да ближете 12V батерии от часовник, които са далеч по-безопасни.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
5750 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.05.11 | 02:01

1
Съгласен съм да умра съвкуплен с жена защото това ще е най сладката смърт пък педерасите ако ще и на дву-метров кол кол да ги набиват !

Добави коментар

Водещи новини