Погнаха руска певица за домашно порно (снимки 18+)

  • 26 март 2015 07:43

  • 28729
  • 5
Погнаха руска певица за домашно порно (снимки 18+)
©

Известната руска певица Наташа Корольова стана обект на критики от политици заради домашно порнографско видео с нейно участие, информира вчера сайтът Владтайм.ру.

Изпълнителката бе нападната от известния с екстравагантните си инициативи депутат от местния парламент на Петербург Виталий Милонов.  Народният избраник се закани, че ще настоява за ограничаване на сценичните изяви на естрадната звезда, пише "Монитор".

По думите на политика „певица, която се занимава с подобни неща, не може да се намира на една сцена с непълнолетни”. За пример той даде съвместните изпълнения на Корольова  с детския ансамбъл „Непоседы”.

Освен това Милонов ще поиска на певицата да бъде отнето званието „заслужила артистка на Русия”. Депутатът предлага още да бъде създадена комисия, която да разглежда етическата страна на сценичната дейност на изпълнителите в страната. Една от задачите на членовете на комисията ще бъде да следят в интернет за „неетични видеозаписи и снимки на певците”.

Пресата припомня, че неотдавна в световната мрежа се появи видео, на което Корольова се самозадоволява със сексиграчка.

Освен това в интернет има и снимки как певицата прави френска любов с мъжа си Сергей Глушко, известен повече под псевдонима Тарзан. Той е най-известният стриптийзьор в Русия.

Депутатът Милонов пък се прослави, след като по негова инициатива бе приет законът за забрана на пропагандата на хомосексуализма в Петербург. Междувременно Русия не успя да попречи на ООН изплащаните от организацията финансови помощи за семейства да обхванат и еднополовите двойки, предаде Ройтерс. Това стана, след като бюджетната комисия към Общото събрание на ООН отхвърли предложението с 80 срещу 43 гласа.

През юли генералният секретар Бан Ки Мун заяви, че ръководената от него организация ще признае всички еднополови бракове на служителите си, позволявайки им да получават помощи от ООН. Преди гражданското състояние на служителите се определяше от законодателството в страната, чиито граждани са те. Но ООН вече ще признава всички еднополови бракове, сключени в страни, където те са легални, без значение от националността, отбелязва Ройтерс.

Последвайте канала на

Novini.bg
28729 5

Коментари 5

Добави коментар
ха

2017.04.19 | 07:48

5
Чудо на чудесата.Те всички руски мърши са си курвета,една се е разкрила,на кой му пука.Долана нация на курви и пияници.

2017.04.18 | 13:29

4
Кой ги брои за живи блядовете и пияните им "звезди " ?

2017.04.18 | 13:29

3
Това в България щеше да е повод за гордост. Тази Наташка да си подава документите за българско гражданство. Ще взривява всяка вечер културният ни елит в студентски град.
ВОЛЕН СИДЕРОВ

2015.04.14 | 14:16

2
Това е долна правокация. Там такива работи няма. Те замръкват и осъмват във бибниотеките.
веднага уволнения риска е изключително висок от т

2015.04.03 | 16:12

1
Да с е уволнят служителите в ОНН и други важни международни организации с еднополови бракове.Винаги единия или двамата са обемно подменени в телата от опасни престъпници..подменяните в телата от други личности с а изключително опасни и увреждат тежко както Ню йоркското ОН така и европейския съюз и НАТО.

Добави коментар

Водещи новини