Александър Найденов: Елен за мен е мъртва и погребана

  • 24 март 2015 14:24

  • 4856
  • 2
Александър Найденов: Елен за мен е мъртва и погребана
©

Александър Найденов за първи път проговори за Елен Колева. Бизнесменът заяви, че е преживял най-голямото предателство от нейна страна и горчиво страда от удара, който му е нанесла.

Той отрече обвиненията, че е заплашвал с убийство и заливане с киселина бившата си приятелка и допълни, че се опитва да забрави Елен Колева и да я остави в миналото си.

„Тя за мен е мъртва и погребана. Не искам дори да си спомням за нея“, сподели той пред Ваня Червенкова. Бизнесменът сподели, че не обръща никакво внимание за слуховете, които се носят по негов адрес, нито за отношенията си с актрисата.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
4856 2

Коментари 2

Добави коментар
батСали

2015.03.28 | 07:45

2
Г-н Олинеза обикаляте разни предавания и хленчете постоянно за въпросната шантонерка ,държите се арогантно !!!! Въпреки висналата ви кожа имате големи претенции на застаряващ плейбой !!!! Във всяко ваше интервю споменавате шантонерката ,изглеждате на пълен палячо от родното си село!!!
а

2015.03.24 | 22:37

1
Найденов, за съжаление пак те плюят.Но за радост Ваня Червенкова, като потърпевша от терор, в случая истински обясни на Елен Колева как се постъпва при заплаха и защо не говори от първо лице. От тук нататък Елен Колева ще започне да говори доста често,защото и стана ясно, че за теб тя е безразлична и този развой на събитията тя не е очаквала.

Добави коментар

Водещи новини