В сряда спират водата в София, вижте къде

  • 23 март 2015 17:04

  • 1510
  • 0
В сряда спират водата в София, вижте къде
©

„Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата в сряда. Вижте къде:

На 25 март 2015 г. (сряда), във връзка с монтаж на пожарен хидрант във вилна зона „Държов дол", с. Панчарево се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по ул. „Държов дол" от ул. „Буката" до ул. „Лъката"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Държов дол" ъгъла с ул. „Лъката".

На 25 март 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Екзарх Йосиф" Център , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по ул. „Екзарх Йосиф" от ул. „Сердика" до ул. „Бачо Киро"
по ул. „Веслец" от ул. „Искър" до ул. „Цар Симеон"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Екзарх Йосиф" ъгъла с ул. „Веслец".

На 25 март 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателни кранове на бул. „Христо Ботев" Център , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по бул. „Христо Ботев" от бул. „Патриарх Евтимий" до ул. „Солунска"
по ул. „Петър Парчевич" от бул. „Христо Ботев" до ул. „Княз Борис I "
по ул. „Хан Аспарух" от ул. „Цар Самуил" до бул. „Христо Ботев"
по ул. „Цар Самуил" от бул. „Патриарх Евтимий" до ул. „Неофит Рилски"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Петър Парчевич" ъгъла с бул. „Христо Ботев".

На 25 март 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Алеко Константинов" кв. „Подуяне" , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Алеко Константинов", ул. „Джовани Горини", ул. „Оборище", ул. „Султан тепе"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Алеко Константинов" ъгъла с ул. „Оборище".

На 25 март 2015 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателен кран на бул. „Цариградско шосе" кв. „Врана-Лозен" , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
кв. „Врана – Лозен"- триъгълника, по бул. „Цариградско шосе" от №166 до ул. „Околовръстен път"
Институт по генетика, бензиностанция „Лукойл", гуми център „Диана", магазин „Самсунг", хотел „Черна котка"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред магазин „Пежо".

На 25 март 2015 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Освобождение" жк. „Разсадника – Коньовица", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
бул. „Вардар", ул. „Освобождение", бул. „Възкресение", ул. „Младежка искра"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Освобождение" ъгъла с ул. „Ташкови ливади".

На 25 март 2015 г. (сряда), във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Васил Левски" с. Горни Богров, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Васил Левски", ул. „Морава", ул. „Здравец", ул. „Александър Стамболийски"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред 115-то ОУ.

На 25 март 2015 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Адам Мицкевич" кв. „Модерно предградие", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по ул. „Справедливост" от ул. 367 до жп линията
по ул. 367 от ул. „Справедливост" до ул. „Адам Мицкевич"
по ул. „Адам Мицкевич" от ул. 3020 до жп линията, ул. „Владимир Зограф"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Справедливост" ъгъла с ул. 367.

На 25 март 2015 г. (сряда), във връзка с разкриване на уличен водопровод на бул. „Рожен" кв. „Илиянци", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
по бул. „Рожен" от ул. „Петър Панайотов" до жп надлез

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред търговски комплекс „Илиянци".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства.

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.
 

Последвайте канала на

Нора Виткова
1510 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини