Излекувани с гласа на Поли Паскова идват от цялата страна за спектакъла й в зала Арена Армеец

  • 20 март 2015 13:35

  • 2028
  • 0
Излекувани с гласа на Поли Паскова идват от цялата страна за спектакъла й в зала Арена Армеец
©

Излекувани с гласа на фолклорната звезда Поли Паскова пристигат от цялата страна в първия ден на пролетта - 21 март, за грандиозния концерт-спектакъл на певицата с молитва за България - "Свята Земя Българска", в Арена Армеец.

Силата на Космическата енергия ще бъде привлечена да опази България навръх първия пролетен ден - 21 март. Организатор е фондация "Вадимелис" и приятели, сред които Поли Паскова, заедно с дуетния й партньор Христо Косашки, ансамбъл "Чинари", трио "Латида" и други.



Поли Паскова е известна с патриотизма си, певица с 13 албума и със стотици концерти в България и в чужбина. Поли е категорична: „ Няма какво да чакаме вече, трябва да действаме, защото силата и възможностите са в нас –самите българи. Нека си подадем ръце, за да опазим безценния си фолклор, който е основна градивна сила в нашето нематериално наследство и енергиен стълб на България!"

Програмата на 21 март ще е през целия ден - от 10 до 21 ч. Ще има също Здравословен Базар, в който ще участват български и чуждестранни фирми, насочени към здравословен начин на живот, традиционни и алтернативни методи на лечение.

"България е свещена, а ние сме благословен народ. За един по- добър живот и светло бъдеще, трябва да знаем, че силата е в самите нас .В деня на пролетното равноденствие, когато потокът на жизнена сила е най-голяма, нека се обединим и да помогнем за спасението на нашата красива планета Земя", разказват за идеята си организаторите.



Датата 21 март е важна за Земята, природата и България, защото в деня на пролетното равноденствие, когато енергията е най-силна и връзката между Космоса и Земята е в синхрон, хармония и вибрациите са умножени многократно. В практики за здраве и активиране на вътрешната сила на българина, ни води лечителят Косьо Любенов, който помага на много българи да върнат здравето и хармонията в живота си.

След тежък инцидент Косьо открива метода за лечение с Универсална Космическа Енергия. По думите му тя е Универсална, защото идва от Космоса, от Земята и от всичко, което ни заобикаля. След 15 години зад граница Косьо твърди, че българите всъщност са късметлии, тъй като живеят на едно от 7-те места на планетата с най-силна енергия. Затова съветва хората да търсят промяната в себе си, не в другите.

Входът в залата ще бъде символичен - 3 лв

Последвайте канала на

2028 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини