Проститутките ни залегнаха над уроците по чужди езици (18+)

  • 20 март 2015 09:59

  • 4030
  • 3
Проститутките ни залегнаха над уроците по чужди езици (18+)
©

Проститутки и компаньонки трескаво започнаха да учат чужди езици, за да са актуални и в крак с променящия се туристически поток във Велико Търново.

В специализираните „розови” сайтове все повече жрици на платената любов посочват, че владеят и по още поне 2-3 западни езика, пише "Телеграф".

Наред с традиционния английски, някои от труженичките с гордост са написали, че говорят още испански, италиански, гръцки, турски и руски. Впрочем последният се владее от 2-3 жени на възраст около и над 35 години, които вероятно разчитат на позабравените си познания от ученическия чин. Има обаче и няколко от бранша, които са написали също, че владеят румънски език.

Вероятно това е заради все по-нарастващия наплив на туристи от северната ни съседка в Търново. Повечето от румънските туристи идват тук семейно, но нашенските жрици не искат да изпуснат шанса да изловят и някоя ергенска компания или самотен румънец, дошъл да се разходи в България. Пищна мадама пък споделя, че владее турски език и би желала да є пишат хора, говорещи този език или живеещи в Близкия изток.

Въпреки че повечето от проститутките вече не се стесняват да пишат, че предлагат платени сексуални услуги, все още има и такива, които се обявяват за компаньонки или масажистки. Те предлагат тайландски, японски и китайски масаж с освобождаване, зад който едва ли е толкова трудно човек да се досети какво се крие. Една от проститутките, известна под името Виктория, е написала, че притежава официално действащо студио за масажи с всички необходими от закона разрешителни.

Освен това знойната мадама предлага и участие в ергенски партита срещу 100 лв. на час. „Масажистката” с гордост е написала също, че знае английски и испански език. Друга нейна колежка пък е направо рекордьорка с петте езика, който е написала, че владее.

Проверка в някой от „розовите сайтове” откри и специална пролетна промоция. Позавехнала 35-годишна кака предлага „секс за социално слаби” само на техен терен или на хотел. Цената е 50 лв. на час, но е възможно и индивидуално договаряне. За загорелите, но безпарични пък жрицата направо е готова да се жертва – 10 лв. за свирка

Последвайте канала на

Novini.bg
4030 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Софиянец

2015.04.05 | 18:35

3
"Проститутка' ще викаш на майка си, на сестра си и на дъщеря си!
Софиянец

2015.04.05 | 18:35

2
В Търново няма проститутки! Там момичетата са много хубави, широко скроени, работливи, умни и свестни! Авторе, "Проститутка' можеш да викаш на майка си, на сестра си и на дъщеря си!
перхидролено куpвa

2015.03.30 | 18:59

1
миналата година научи турски. и сега го практикувам в сараите

Добави коментар

Водещи новини