Алексей Петров: Борисов да каже кой стои зад атентата срещу Сашо Диков

  • 17 октомври 2011 19:02

  • 2200
  • 0
Алексей Петров: Борисов да каже кой стои зад атентата срещу Сашо Диков
© Булфото

„Какво да правим след като завършим образованието си, да останем ли в България или да избягаме" - това са само част от въпросите, които над 100 студенти ще занесат в сряда в Министерски съвет.

Това обявиха на среща със студенти в Пловдив кандидатите за президент и вицепрезидент Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна и Николай Георгиев, предаде Дарик.  Петров обясни, че тези въпроси са му задени от студенти от цялата страна. Освен въпроси, младите хора ще представят и няколко предложения до правителството.

В Пловдив кандидат-президентът отново подчерта, че ще търси отговор от премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на въпроса кой е човекът, извършил терористичния акт срещу журналиста Сашо Диков.

„Възникнаха много въпроси, но те се обобщиха в един въпрос, зададен от студентка в Благоевград, а той беше цитирам: „Като завърша след четири месеца, да избягам ли от България или да остана?". Това е въпрос, на който ние някак няма как да дадем отговор, защото там, където трябва да се реализират младите хора - във фирмите, в малкия и средния бизнес, няма възможност, тъй като в последните две години това управление наистина унищожи повече от 50 процента. От друга страна ние не желаем да кажем на младите „Напускайте" или „Избягайте", както зададе въпроса студентката. По повод на този разговор в Благоевград възникнаха въпроси към нас и от други студенти в страната - Благоевград, от Пловдив и така постепенно почти всички университети. Ние утре събираме представители на хората, които задават тези въпроси, по разбираеми причини не можем всички да се съберем. Тези въпроси са свързани основно с това, че не чак толкова абстрактно звучи въпросът не как да се реализираме, а какво да правим в следващите месеци. Ние не можем да отговорим на тези въпроси - нито аз, нито доц. Георгиев, изобщо на целия екип ни е трудно. Препратихме младите хора, които задават тези въпроси, към премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, но те ни отговориха с едно клипче, в което примерът ги приканва да станат овчари. Това клипче го има и то е от юни тази година. Там премиерът препоръча, включително и на IT-специалистите да си потърсят работа за овчари. Студентите казаха, че са проверили на борсата, нямало такива места за овчари. Тук нищо не измисляме, не режисираме, това се е случило", каза Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна.

Той допълни, че затова са решили заедно да отидат при премиера, да му предоставят въпросите и предложенията. Едното от предложенията е парите за субсидии на партиите да отидат за образование, каза кандидатът за президент. „Не е наша идеята, независимо че ние пледираме за подобно нещо", каза Петров. Той подчерта, че идеята е на студенти и не е режисирана. „Затова ние се съгласихме заедно да отидем при премиера. Има такова предложение това да се случи вдруги ден, утре ще се съберем в София и вероятно ще решим заедно да го направим", допълни Петров.

Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна бе категоричен, че ще настоява да разбере от премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г кой стои зад терористични акт над Сашо Диков.

„При даването на тези предложения ще се възползвам в конкретния случай да отправя по-остро въпроса към премиера за разкриването на терориста, който извърши терористичния акт срещу Сашо Диков. Тук се обръщам и към медиите. Искам да подкрепите тази инициатива, която вече не е само моя, наистина да бъде защитен Сашо Диков, при това не защото по някакъв начин някой се опитва да ми припише на мен това, за което говорят поръчковите медии, а защото като експерт, като антитерорист, като специалист в областта на националната сигурност, смятам, че това действие трябва да се случи неотложно, трябва да се принуди премиера да назове кой е терористът, за да не се случи на друг журналист. Случилото се през последните месеци - офисите на тези партии, които бяха взривени, пред „Галерия", сега Сашо Диков, това показва наистина една системност, което вече е класически вариант на тероризъм и обектът на този тероризъм е свободното слово. Хубаво е наистина само заради това, а не заради жертвата Сашо Диков или набедяването на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, гражданите да се обединят и да се организира една съпротива, за да може това да спре и наистина да се изпарят помислите на хора, които смятат да продължат по този начин", категоричен беше Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2200 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини