Пловдивските проститутки обявиха промоция

  • 18 март 2015 14:02

  • 7014
  • 0
Пловдивските проститутки обявиха промоция
©

Сексуалните услуги на една от най-евтините пиаци за платена любов - “Алеята на любовта” на булеварда край Централна гара в Пловдив, падна до 2 лева. Момичетата, които излизат да търсят клиенти, обикновено в по-късните часове, предлагат на преминаващите шофьори орален секс за 5 лева. Ако обаче им откажат, са готови да паднат до 2 лева, разказаха очевидци.

Проститутките на “Алеята” с годините намаляват. Причината са редовните акции на полицията, предупредителните протоколи, както и бързото им изправяне пред съда по Указа за борба с дребното хулиганство, разказват полицаи. Всеки ден патрулка минава да инспектира по тротоара, който свързва Коматевския възел с Централна гара. Обикновено глобите, които им се налагат в съда, са между 200 и 500 лева.

Конкурентки на жриците от “Алеята” са колежките им от пиацата на “Скобелева майка”, които неотдавна дори искаха у нас да бъде създаден Синдикат на жените, предлагащи платена любов, съобщава "Марица".

“Идеята ни не се осъществи, защото не бяхме чути от властниците, а повечето от нас заминаха за чужбина”, разказва една от организаторките и доайенка в бранша - Венчето, на 37 г. “Кризата за нас не е преминала, затова сваляме цените, да завъртим клиентела”, допълва 25-годишна жена.

“Да изкараме по 15-20 лева на вечер за нас е достатъчно, ще си нахраним децата или пък ще платим за лекарства. Нямаме пари да ходим в чужбина да работим, пък и не искаме”, допълва Пенка от Монтана, която от два месеца работи на “Скобелева майка”.

Излиза рядко, за да няма проблеми с полицията. “Съдът ни глобява, но ние пак се връщаме, за да намерим пари да си платим санкциите”, не крие 25-годишната жена. Преди няколко месеца тя била глобена с 500 лева, защото си свалила панталона и махала да спира автомобили на “Скобата”, както наричат пътния възел жриците на платената любов.

Последвайте канала на

Novini.bg
7014 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини