Изчезналата Камелия искала да отиде при баща си в Испания

  • 17 март 2015 16:04

  • 4592
  • 2
Изчезналата Камелия искала да отиде при баща си в Испания
©

15-годишната Камелия Цветанова, която изчезна на 10 март, е искала да отиде при баща си в Испания. Майка й обаче не разрешавала и това била постоянна причина за конфликти между двете.

Родителите живеят разделено - бащата Павлин от години работи на Иберийския полуостров, а майката и децата са във Видин. Въпреки разстоянието Камелия поддържала ежедневни контакти с баща си през интернет и той бил готов да я вземе при себе си, съобщава "24 часа". Дори изпратил пълномощно, че е съгласен непълнолетното момиче да пътува в чужбина. Майката Валя обаче отказвала да подпише такова разрешение, а без съгласието на двамата родители пътуване зад граница е невъзможно.

За желанието си да живее с баща си в Испания Камелия била споделила с психолога и училищния педагог в Професионалната гимназия "Михалаки Георгиев", където учи. И в училището, и близките й предполагат, че е избягала и се е скрила някъде. Молят се обаче това да не я превърне в лесна жертва на престъпление, особено ако направи опит да отиде при баща си в Испания.

Издирването й продължава, като се проверява всяка следа. Различни хора съобщили, че в петък са я видели в заведение в кв."Калето" и в района на замъка "Баба Вида". От вчера се разпитват и съучениците от предишното й училище СОУ "Цар Симеон Велики".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4592 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.08.06 | 22:28

2
и каква е причината??? вчера беше ''не и е разрешено да отиде на рожден ден '' , днес - ''майка и не рзрешава да отиде в чужбина''...почти едно и също ли?Не,че в случая е важна причината,ама нека да е вярна

2015.08.06 | 22:28

1
малка кифла, майка и сигурно си счупва ръцете да ги отглежда сама, а кифлата неблагодарна си мисли, че в Испания като бере ягоди с баща си ще е по-добре

Добави коментар

Водещи новини