TV7 опроверга слуха, че спирa

  • 16 март 2015 15:30

  • 1977
  • 1
TV7 опроверга слуха, че спирa
©

"Във връзка с публикации в някои медии, че „в понеделник TV7 спира“, бихме искали да направим следното опровержение: Факт е, че TV7 не спря, както ни убеждаваха колеги. Намеренията на ръководството на телевизията са коренно различни от закриване на медията", информираха от телевизията.

"Както знаете, групата канали TV7/NEWS7/SUPER7 премина през доста труден период. В момента, както и нашите зрители отбелязват, TV7 и NEWS7 са двете най-свободни и обективни национални медии. Всички телевизионни специалисти от трите канала, както и ръководството на медиите, ежедневно доказват своя професионализъм, отдаденост на журналистическата професия и своя обществен дълг.

Подобни публикации като гореспоменатите не са в полза нито на обществения интерес, нито на зрителите, нито на журналистическата общност. Работата на колеги с непотвърдени слухове подвежда аудиторията, създава инсинуации и интерпретации, които са далеч от истината.

„В момента приоритет ни е новата програмна схема на телевизиите. Подготвяме доста изненади за нашите зрители. Новият телевизионен сезон ще бъде повече от интересен“ , заяви Изпълнителният директор на медиите Кирил Благоев", написаха още от ТВ 7.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1977 1

Коментари 1

Добави коментар
БУТАЧА

2015.04.29 | 14:16

1
ЗАКРИВАЙ

Добави коментар

Водещи новини